Audiovisueel

''We moeten Antoinette voor de vergadering even inbellen, zij werkt vanuit huis vandaag'' - Slimme en snelle digitale communicatiemiddelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een werkomgeving. Bij MIB Totaal hebben we de innovatieve en ijzersterke audiovisuele expertise om ook binnen uw werkplek de juiste technologieën aan te meten.

Het creëren van een veilige, digitale (werk)omgeving zodat iedereen efficiënt en gemakkelijk met elkaar kan communiceren waardoor het werkgeluk geoptimaliseerd wordt. Hoe we dit doen? Door een audiovisuele oplossing te bieden waarin beeld, geluid en techniek perfect op elkaar zijn afgestemd. Naast werkplekken zijn er natuurlijk nog veel meer faciliteiten waar een audiovisuele oplossing soms gewenst is. Een trouwzaal voorzien van een centrale bediening die gebruiksvriendelijk is en voor iedereen toegankelijk? Kunnen we! Het perfecte presentatiesysteem? Geen probleem! Graag achtergrondmuziek in uw bedrijfshal? Regelen we!

Doordat wij niet merk gebonden zijn, kunnen we maatwerk leveren en systemen naadloos op elkaar aan laten sluiten. Dit kan zowel in een stand-alone als volledig geïntegreerde audiovisuele installaties.

Wij bieden audiovisuele oplossingen voor bedrijven en verenigingen, onze diensten richten zich hierin niet op particulieren. Hier wel naar op zoek? Ons netwerk biedt hierin ook voor u een oplossing, neem gerust contact op.

Ons audiovisuele assortiment bestaat uit:

  • Beeldoplossingen
  • Audioapparatuur
  • Narrowcasting
  • Multimedia

Kan uw boardroom, conferentie-, wacht- of vergaderruimte wel een audiovisuele upgrade gebruiken? Of moet dit nog gerealiseerd worden? Kies dan voor MIB Totaal, middels een vrijblijvend gesprek kunnen brengen we uw wensen in kaart waarna u een compleet ontwerp van ons ontvangt. De installatie wordt vakkundig gerealiseerd en periodiek onderhouden. Hiermee bent u gegarandeerd van kraakhelder geluid, piekfijn beeld en sfeervolle verlichting, zodat u en uw collega's het beste van iedere werkdag kunnen maken.